15/04/2012

Els cromos: Felip de Borbó, Barça, Titot

1 min

FELIP DE BORBÓ Al príncep se li gira feina, ja que haurà de substituir el rei en els actes oficials. Inclou això també la final de la Copa? Si finalment el monarca és baixa definitiva per al partit, almenys s'estalviarà el que pugui passar amb l'himne.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

BARÇA L'expectació mediàtica per veure l'equip de Guardiola en el partit contra el Madrid del 21 d'abril és màxima. El Barça ha rebut 1.800 peticions d'acreditacions i només en podrà acceptar 800. La feinada serà per al responsable de l'àrea de comunicació que hagi de decidir quines accepta i quines no. A més, ja sap que es queda castigat a Barcelona i no anirà a Londres amb motiu del Chelsea-Barça.

TITOT A l'acte d'afirmació interna independentista i republicana d'ahir d'ERC cap dels ponents o dels seus dirigents va referir-se a la cacera d'elefants del rei a Botswana. L'únic que ho va fer va ser el cantant Francesc Ribera, Titot , vocalista de Brams. El músic, destacat militant de la CUP i regidor de la formació a Berga, hi actuava i després de cantar no es va poder estar de cridar: "Visca aquest país i visca els elefants de Botswana".

stats