Política 07/06/2011

García Albiol veu "simplista" jutjar el seu èxit electoral pel seu discurs contra la immigració

El futur alcalde de Badalona revela que des del 23-M sabia que governaria perquè Ferran Falcó (CiU) ja li havia dit que deixaria governar la llista més votada

Oriol March
1 min
Xavier García Albiol

BadalonaXavier García Albiol, futur alcalde de Badalona, ha denunciat el "simplisme" d'aquelles persones i partits que analitzen el seu triomf electoral basant-se en el seu discurs contra la immigració. Un discurs que, per cert, ha rebaixat aquest matí en la seva primera compareixença després de saber definitivament que serà el proper batlle badaloní. Ha afirmat que el seu objectiu prioritari serà la reactivació econòmica i un nou plantejament de les polítiques de seguretat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Albiol ha revelat que des del dia després de les eleccions ja sabia que ell seria l'alcalde, perquè Ferran Falcó (CiU) ja li va deixar clar en una conversa telefònica que la seva intenció era que governés la llista més votada. És per això que el futur alcalde badaloní ha desvinculat la negociació dels pressupostos de la Generalitat del fet que CiU hagi deixat governar el PP a Badalona.

stats