Política 04/10/2014

Sánchez-Camacho adverteix Mas que "o compleix la llei o se'n va"

La presidenta del PP afirma que el president de la Generalitat "ha perdut el control de la situació i no té ni pla A ni pla B"

Acn
1 min

GuadalajaraLa presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit aquest dissabte el president de la Generalitat, Artur Mas, que "o compleix la llei o dimiteix i se'n va" perquè "està en una situació límit i "l'Estat no permetrà que incompleixi la llei". La líder dels populars catalans ha assegurat en la 21a Interparlamentària del PP, que s'ha celebrat a Guadalajara, que la fotografia dels partits pro consulta d'aquest divendres "demostra no una unió política sinó una unió d'interessos", i ha afegit que Mas "ha perdut el control de la situació" i que el president de la Generalitat "no té pla A perquè sap que no podrà fer el referèndum ni pla B perquè els socis no li deixen anticipar eleccions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El president de la Generalitat ha perdut el control de la situació i està en mans dels radicals independentistes", ha continuat la presidenta del PP. "Es van haver de reunir durant moltes hores per fer-se només una fotografia que demostra que no hi ha unitat política a Catalunya, només una comunió d'interessos", ha reblat Sánchez-Camacho, que ha exigit al president Mas que abandoni "el pols al govern d'Espanya i acati la llei". "Els de la fotografia no tenen cap responsabilitat de govern, però ell sí", ha reflexionat en veu alta la presidenta del PP, que li ha recordat que el govern de Rajoy no li permetrà que se salti la legalitat.

"Ni Artur Mas ni ningú està per sobre de la llei i la democràcia, per moltes reunions, moltes fotografies o moltes exigències que li plantegi ERC", ha dit finalment Sánchez-Camacho.

stats