Política 02/10/2017

Almenys una noia ferida en un enfrontament amb agents de paisà a Calella

Agents de la Guàrdia Civils s'allotgen en un hotel d'aquesta població

Acn
1 min

BarcelonaUna noia va resultar ferida aquest diumenge al voltant de les onze de la nit en un enfrontament amb agents de la Guàrdia Civil de paisà a les portes de l'Hotel de la Vila de Calella, on s'allotjaven membres del cos armat destinats aquests dies a Catalunya per evitar que la celebració del referèndum. Segons el SEM, la noia va ser traslladada a l'hospital en estat menys greu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tal com es veu en un vídeo difós per Ràdio Calella TV a través de Twitter, les persones congregades davant d'aquest establiment del carrer Sant Josep cantaven i cridaven "feixistes", "aquesta és la vostra democràcia" i "que se'n vagin".

Segons han explicat testimonis dels fets, els agents es trobaven al bar de l'hotel, i davant la protesta del centenar de persones que hi havia al carrer, van sortir a la porta de l'establiment. Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al carrer Sant Josep, on hi ha l'hotel, i van establir un cordó de seguretat al carrer per la previsió que els enfrontaments pugessin de to, segons fonts de la policia catalana.

En un moment determinat, els agents de la Guàrdia Civil van trencar el cordó policial i van perseguir la trentena de concentrats que encara quedaven al carrer amb porres extensives i fetes de ferro, mentre una altra part van abandonar el lloc en veure que pujava la tensió.

stats