ELECCIONS MUNICIPALS
Política 21/05/2015

Mas acusa l'Estat de ser "inepte" per resoldre els "problemes bàsics de la gent"

El president de la Generalitat, en un acte electoral de CiU a Cambrils, fa una crida a la "unió" el 24-M per "lluitar per un futur millor entre tots"

Oriol March
1 min

CambrilsEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha carregat aquest dijous contra l'Estat des d'un acte electoral de CiU a Cambrils per l'avaria de Renfe que ha afectat notòriament el trànsit ferroviari al país durant aquest matí. "Aquest estat que després ens critica, i que ens dóna lliçons, no és només un estat hostil contra els temes de Catalunya, també és un estat inepte per resoldre els problemes bàsics d'aquest país i els problemes que afecten la gent", ha apuntat Mas, que ha carregat contra el "traspàs mal fet" del tripartit sobre la gestió de Rodalies.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de CiU, que després d'aquest acte marxa cap a Tarragona per participar en el tercer acte electoral del dia, ha apuntat que el 24-M hi ha una oportunitat per "unir-se" i, d'aquesta manera, "lluitar per aconseguir un futur millor".

Mas s'ha referit a la posada en marxa de BCN World, el complex d'oci i de lleure que s'ha de construir en terres tarragonines els anys vinents, i ha fet una defensa de l'activitat econòmica com a via per crear ocupació. "Segons quina gent es posi al capdavant de les institucions, frenaran l'activitat econòmica", ha indicat el president de la Generalitat.

stats