POLÍTICA
Política 22/10/2013

El CNI va col·laborar amb els organitzadors del 12-O a Barcelona, segons El Confidencial Digital

El digital cita fonts dels serveis secrets per assegurar que Mariano Rajoy va encarregar un pla de defensa de la unitat d'Espanya

Ara
1 min

BarcelonaEls organitzadors de la manifestació espanyolista del 12 d'octubre a Barcelona van comptar amb el suport del Centro Nacional de Inteligencia (CNI), segons publica El Confidencial Digital. El digital cita fonts dels serveis secrets espanyols per assegurar que aquest suport a les plataformes promotores del 12-O a Catalunya forma part d'un pla que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va encarregar per fer descarrilar el procés d'independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El Confidencial Digital es remet també a una informació de la revista 'Interviú' sobre l'existència d'un pla anomenat 'Horizonte Después'. Les fonts d'El Confidencial Digital asseguren que més enllà de si aquest pla existeix o no, "el cert és que a el CNI hi ha un pla, que està en marxa, per pal·liar els plans sobiranistes de Mas". El pla consistiria ja no tant a boicotejar l'independentisme, sinó a fer visible "la idea de la unitat d'Espanya". Així, formarien part del pla la col·locació de contertulians espanyolistes en les tertúlies i debats dels mitjans catalans i la promoció i suport dels "mitjans minoritaris" que defensen la unitat d'Espanya.

stats