Política 12/10/2013

Camacho considera "un error històric" que Navarro i Duran no es manifestin

La líder popular els acusa de no haver entès el sentit de la mobilització

Europa Press
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit al portaveu de Convergència al Congrés i líder d'Unió, Josep Antoni Duran, i al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que cometen "un error històric" no participant aquest dissabte a la concentració a Barcelona per una Catalunya dins d'Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes abans de participar en la concentració de 'Som Catalunya. Somos España' a la plaça de Catalunya amb motiu del 12 d'octubre, ha acusat els líders de PSC i d'UDC de no haver entès el sentit de la mobilització.

"Aquesta és la festa de la gent que defensa ser Catalunya i Espanya; això és el que no han entès Duran i Navarro", segons Camacho, que assegura que la Catalunya silenciosa que no vol la independència ha trencat el seu silenci amb l'acte de Barcelona. La popular s'ha mostrat convençuda que l'absència dels socialistes en l'acte "els passarà factura" electoralment, i ha defensat que molts votants socialistes sí que hi participaran.

La líder popular ha acudit a la concentració vestint una samarreta blava amb el lema 'Som 47 milions' que han creat els populars catalans, i acompanyada per gairebé tots els diputats del PP català al Parlament i al Congrés, els alcaldes i regidors del partit, i el secretari general del PP basc, Iñaki Oyarzábal.

stats