Política 11/07/2013

Corbacho adverteix als crítics del PSC que "la majoria" del partit està a favor del document de Granada

L'exministre recorda que el seu partit "no és independentista i no ho serà mai, perquè la gran majoria dels integrants no ho són"

Acn
1 min

BarcelonaEl president del Consell Nacional del PSC, el diputat i exministre Celestino Corbacho, ha assegurat en declaracions a Onda Cero Catalunya que en la reunió extraordinària de diumenge els sectors crítics del partit "podran expressar-se amb democràtica i lliurement". De la mateixa manera, però, també els ha recordat que hauran d'acceptar "la decisió que prengui la majoria". "No sé quina serà la decisió, però crec que la majoria està a favor del que s'ha signat a Granada", ha sentenciat el socialista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, el diputat i exministre de Treball també ha recordat als crítics que el PSC defensa el dret a decidir de Catalunya, però no la independència. "El PSC no és un partit independentista, no ho és ara i no ho serà mai perquè la gran majoria dels integrants no ho són", ha assegurat. Malgrat les desavinences internes entre la cúpula i el sector més catalanista del partit, Corbacho ha descartat la possibilitat que el PSOE s'implanti a Catalunya com a marca pròpia i separada del PSC. Corbacho, que en el passat s'havia especulat que podria abanderar la fundació d'un PSOE català, ha conclòs que "no té sentit i no es farà".

stats