Política 17/01/2015

El PPC vol tancar TV3 per "falta de pluralitat"

Dolors Montserrat, vicesecretària d'organització del PP a Catalunya, diu que la televisió pública no és plural. Lamenta el pes polític d'Òmnium i l'ANC i i aposta perquè Rajoy convoqui també les eleccions generals el 27 de setembre

Acn
2 min
Dolors Montserrat, a l'Aplec del Cargol de Lleida / ACN

BarcelonaLa vicesecretària d'organització del PPC, Dolors Montserrat, ha assegurat que, si d'ella depengués, tancaria TV3 "o buscaria inversors privats", apel·lant a una falta de pluralitat. Montserrat, que ha lamentat el pes polític de les presidentes d'Òmnium i l'ANC, Muriel Casals i Carme Forcadell, dient que "no han estat mai votades" però que tot i això "manen" amb el president de la Generalitat, ha assegurat que, si fos per ella, convocaria les eleccions generals el 27 de setembre del 2015 per fer-les coincidir amb les eleccions al Parlament de Catalunya. "Celebraria eleccions autonòmiques i generals el mateix dia perquè els catalans estan farts d'aquests polítics que no els consideren i que cada dos anys els fan anar a votar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta és la fórmula per què aposta Dolors Montserrat davant la convocatòria electoral al Parlament de Catalunya, aquest 27 de setembre. Montserrat retreu al president, Artur Mas, que convoqui eleccions cada dos anys i l'acusa de "tacticisme electoral". En declaracions a la Cope, ha explicat que la coincidència electoral "no seria un trauma per als catalans" i ha insinuat que sí que ho seria per al president de la Generalitat, Artur Mas: "El president ha fracassat, fa cinc anys que desgoverna i ha deixat de banda les preocupacions dels ciutadans de Catalunya". En aquest sentit, acusa el president d'actuar amb tacticisme "per mantenir-se en el poder i superar en les enquestes ERC".

En canvi, diu, el PP "vol governar per als set milions de catalans" i "tornar la llibertat de pensament". En aquest punt, Montserrat ha carregat durament contra TV3 i assegura que està ofesa per una televisió que "només defensa una ideologia". "Personalment, la tancaria o buscaria inversors privats. Ha de ser plural, perquè si està pagada amb els meus impostos ha de representar la meva ideologia i tota la resta", ha etzibat.

La dirigent del PPC també ha carregat contra Muriel Casals i Carme Forcadell per la seva "incursió" en la política catalana. "Jo 'flipo'", amb referència al fet que Mas i Junqueras "donin importància a aquestes senyores" i argumenta que "no han estat mai votades ni han estat escollides".

stats