Política 13/11/2013

Puig respon a Junqueras que és "impossible" aturar l'economia catalana "ni dues hores"

El conseller d'Empresa i Ocupació considera que les paraules del president d'ERC "estan en la línia de l'escalada de radicalitat verbal"

Ara
1 min
El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat aquest dimecres a la tarda que és "impossible" aturar l'economia catalana "ni dues hores". Segons Puig, "una cosa és una vaga general convocada pels sindicats per algun motiu i una altra és que el que necessita l'economia catalana és continuar treballant amb molta més intensitat perquè és el que donarà a Catalunya més fortalesa per superar qualsevol repte, com el que tenim ara sobre la taula".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes declaracions a Onda Cero han estat la resposta del Govern a les paraules del president d'ERC, Oriol Junqueras, que ha apuntat des de Brussel·les la possibilitat d'aturar l'economia catalana durant una setmana si l'Estat no autoritza la consulta. Les paraules de Junqueras "estan en la línia d'escalada de radicalitat verbal" i són un "recurs retòric" davant les declaracions "insensates" del ministre Cristóbal Montoro, que ahir dimarts va apuntar que Catalunya "trauria" Espanya de la crisi.

stats