Política 02/09/2014

Homs confirma que Mas no assistirà a la V de la Diada

Ramon Espadaler tampoc hi serà perquè estarà pendent del dispositiu de seguretat. "La presència del Govern serà la mateixa de l'any passat", ha indicat el conseller de la Presidència

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha confirmat aquest dimarts que el president de la Generalitat, Artur Mas, no participarà a la manifestació en forma de V que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural faran per la Diada. Així doncs, Mas repeteix l'esquema de les dues últimes mobilitzacions, en les quals tampoc va participar perquè preferia "preservar" el seu perfil institucional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha indicat que el conseller d'Interior, Ramon Espadaler (Unió), tampoc serà a la marxa perquè s'encarregarà de supervisar el dispositiu de seguretat de la jornada. "La presència del Govern a la V serà la mateixa que l'any passat a la Via Catalana", ha apuntat el conseller de la Presidència. Joana Ortega, Neus Munté, Irene Rigau i Santi Vila, enter d'altres, van formar part de la cadena humana organitzada per l'ANC.

stats