Política 18/08/2014

CiU denuncia la "poca memòria" del PP quan dóna "lliçons" sobre Pujol tenint Bárcenas i Matas a la presó

El secretari d'estudis i programes del PP, González Pons, havia afirmat que el cas de l'expresident de la Generalitat podia esquitxar "tot el sistema polític català"

Europa Press
1 min

MadridEl portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, ha sortit al pas de les crítiques del dirigent del PP Esteban González Pons sobre els comptes ocults de Jordi Pujol i la seva família i l'ha acusat de tenir "poca memòria" per "donar lliçons" sobre aquests assumptes tenint a la presó l'extresorer del PP Luis Bárcenas i l'expresident balear Jaume Matas. El secretari d'estudis i programes del PP, Esteban González Pons, ha posat en dubte que "la mentida" que suposa el cas de l'expresident de la Generalitat no esquitxi "tot el sistema polític català", ja que considera difícil pensar que ningú de l'entorn polític de Jordi Pujol ho sabés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"¿Poca memòria o moral selectiva?", ha comentat el diputat nacionalista en el seu compte personal de Twitter. Segons la seva opinió, "l'audàcia de González Pons és extrema, ja que "amb Jaume Matas a punt d'entrar a la presó i mig PP valencià imputat, encara vol donar lliçons".

stats