CANVI DE CICLE
Política 27/08/2014

Josep Rull: "Som gent seriosa i posarem les urnes el 9-N"

El coordinador general de CDC respon a Junqueras que volen mantenir la "unitat molt seriosa" que s'ha edificat entorn de la consulta

Efe
1 min
Josep Rull, en la cloenda de la XXXII Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas de la JNC, a Sant Esteve de Palautordera / ACN

BarcelonaEl coordinador general de CDC, Josep Rull, ha contestat aquest dimecres al líder d'ERC, Oriol Junqueras, que "som gent seriosa que complim amb els compromisos", de manera que el 9 de novembre "posarem les urnes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La nova direcció col·legiada de CDC s'ha reunit per primera vegada després del parèntesi de l'estiu, amb Rull al capdavant, per preparar un intens calendari polític, marcat per la consulta sobiranista, la refundació del partit, el cas Pujol i el debat de política general de mitjans de setembre.

En declaracions als mitjans una vegada conclosa la reunió, que ha durat gairebé tres hores, el número dos de CDC ha tret ferro a les advertències del president d'ERC, que dimarts va assegurar que no hi hauria nous acords amb CiU si "no es compleix" amb els actuals, en un clara referència al referèndum del 9 de novembre.

"Nosaltres som gent seriosa i complim els pactes. Hi ha un element bàsic perquè el procés culmini amb èxit, que és la unió, ja hem construït una unitat molt sòlida i la mantindrem", ha garantit el dirigent de CDC i, en aquest sentit, ha insistit que "posarem les urnes" el 9 de novembre perquè Catalunya pugui decidir el seu futur.

stats