Política 17/09/2012

Maragall replica a Navarro a Twitter: "Catalunya no és trista ni pobra. I ara vol ser, també, lliure i forta"

El diputat més rebel del PSC replica al secretari general del partit per una frase que ha pronunciat a la Festa de la Rosa. També desafia Rubalcaba

Ara
1 min
Ernest Maragall fotografiat ahir davant la redacció de l'ARA l'endemà de votar a favor de la Hisenda pròpia.

BarcelonaNo hi ha pau social al PSC. Ni interna ni de cara a fora. Tot i haver decidit que continuarà dins el grup parlamentari i del partit i que els dirigents li han concedit continuar com a diputat tot i haver trencat la disciplina de vot en el ple del pacte fiscal, Ernest Maragall continua la seva batalla públicament, amb rèpliques a Pere Navarro i Alfredo Pérez Rubalcaba.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest diumenge, hores després de la Festa de la Rosa del PSC a Gavà, Maragall ha fet un tuit molt dur de rèplica a una frase pronunciada per Pere Navarro durant el míting. "Catalunya no és rica i plena, Catalunya és trista i pobra", ha dit el secretari general del partit. Ernest Maragall no s'ha mossegat la llengua o, més aviat, el dit de fer piulades: "Catalunya no és trista ni pobra. I ara vol ser, també, lliure i forta. Qui ha estat enfront de qui aquest temps? Qui ens ha dut fins aquí?".

El tuit no era només una al·lusió directa a Navarro. La segona frase anava adreçada a Pérez Rubalcaba, que en el mateix acte ha dit que "si [Artur Mas] vol trencar, ens hi enfrontarem". El secretari general del PSOE ha parlat, evidentment, en castellà, i el que ha dit exactament ha estat "'si quiere romper, nos tendrá enfrente'". Per tant, la pregunta de Maragall "qui ha estat enfront de qui aquest temps?" és una rèplica directa a aquest anunci del PSOE.

stats