Política 22/12/2011

Mas admet que l'"error" de la paga dels funcionaris posa en risc la confiança en el Govern

El president de la Generalitat es disculpa per haver descomptat l'IRPF de la paga de Nadal del sou dels funcionaris abans de pagar-la

Ara
1 min
Artur Mas, durant l'entrega dels Premis Nacionals de Comunicació

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha entonat aquest dijous el mea culpa pel rebombori que ha causat "l'error" de la paga de Nadal dels funcionaris. Mas no ha estalviat autocrítica i ha admès que el conflicte causat pot malmetre la confiança en el Govern. "La línia fina de la credibilitat es podria trencar i això no és un problema de comunicació, és un problema de fer les coses millor o de no fer-les tan bé. En aquest cas hem comès un error i quan un govern comet un error el que ha de fer és disculpar-se", ha manifestat Mas, segons informa l'ACN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Generalitat ha descomptat de la nòmina dels funcionaris la totalitat de l'IRPF de la paga de Nadal que no han cobrat encara i que enguany percebran parcialment, fins que l'Estat pagui els deutes que té amb Catalunya. Durant l'entrega dels Premis Nacionals de Comunicació, el president de la Generalitat ha reiterat la petició de disculpes als 230.000 treballadors públics afectats, a qui ha garantit que acabaran cobrant.

Podeu llegir la crònica completa a l'ARA PREMIUM.

stats