Política 22/10/2013

Mas, a l'empresariat: "Catalunya sempre ha trobat el camí per seguir progressant"

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, apunta que qualsevol escenari de futur per a Catalunya passa per la pertinença a la Unió Europea

Oriol March
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest vespre en un acte a la Cambra de Comerç de Barcelona que Catalunya "sempre ha acabat trobant el camí per seguir progressant". Davant un auditori ple d'empresaris, Mas ha insistit que el país "sempre ha trobat el camí per adaptar-se a les circumstàncies canviants", en referència implícita al procés sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"En aquests moments tenim tots els fronts oberts", ha admès el president de la Generalitat, que ha demanat als presents que apleguin "les millors actituds i les millors energies" per tal de tirar endavant i superar tots aquests fronts oberts.

En la seva intervenció, Mas ha estat irònic per referir-se al veto del govern espanyol, que demà no el deixarà intervenir al fòrum euromediterrani. "Aquest discurs [a la clausura d'un acte a la Cambra de Comerç de Barcelona] és agraït, entre els que no ho són tant i els que no em deixen fer", ha apuntat.

La Cambra posa l'èmfasi en Europa

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, ha apuntat en el seu discurs inaugural de l'acte que qualsevol escenari de futur per a Catalunya ha de passar per la pertinença a la Unió Europea (UE). "Catalunya no pot viure d'esquena a Europa, i Europa no pot viure d'esquena a Catalunya", ha resumit Valls.

stats