POLÍTCA
Política 20/08/2013

Mascarell demana al PSC que "repensi" la seva posició i participi a la Via Catalana

El conseller de Cultura insta els socialistes a entendre la importància de la cadena humana pel país i admet la seva "predisposició" a participar-hi

Marc Toro
1 min
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, aquest dimarts a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent / ACN

PradaEl conseller de cultura, Ferran Mascarell, ha demanat aquest dimarts al PSC que "repensi" la seva posició respecte a la Via Catalana i participi a l'acte multitudinari d'aquest Onze de Setembre. En declaracions a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada, Mascarell ha instat el PSC a "entendre" la importància de la cadena humana per al país. "Té una significació política a curt, mitjà i llarg termini per a Catalunya", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mascarell, que va ser conseller quan els socialistes eren al Govern, ha admès que espera que un "bon nombre" de militants del PSC siguin a l'acte de la Diada i que, fins i tot, la direcció "acabi entenent el que representa i s'hi sumi". "La cadena ha de sumar el màxim nombre de persones", ha argumentat.

A l'espera que el Govern decideixi quina serà la seva presència a la Via Catalana al pròxim consell executiu, Mascarell ha reconegut la seva "predisposició" i la d'altres membres de l'executiu a participar-hi.

stats