Política 20/10/2016

"Manda huevos": el president del Meeting Point s'enfada amb Gemma Galdón i acaba queixant-se de la Generalitat

El president del Meeting Point i delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca es deixa anar al programa 'El món a RAC1'

Ara
1 min

BarcelonaCom empipar-te per una pregunta sobre un tema de gènere i, en 5 minuts, acabar deixant anar en antena un "manda huevos" d'indignació contra la Generalitat. Aquesta és la demostració que ha fet Jordi Cornet aquest matí al programa 'El món a RAC1', presentat per Jordi Basté.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'episodi ha començat quan la tertuliana Gemma Galdón ha retret al president del Meeting Point i delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca que no hi hagués dones en el quadre de ponents de les conferències del saló immobiliari. "Un total de 21 ponents i tot eren homes. Com s'ho fan perquè no hi hagi cap dona?"', ha inquirit Galdón. Cornet ha admès que ja li havien fet aquesta crítica i s'ha defensat amb frases com: "Jo què vol que hi faci, si no hi ha dones en el món dels promotors immobiliaris? Jo tinc culpa de no ser dona?".

Al final de la seva resposta, que anava pujant de to, Cornet ha dit que s'havia sentit atacat i ha admès que s'estava tornant "susceptible" perquè és "atacat" sovint. I així ha anat a parar a les seves queixes a la Generalitat, institució amb la qual va tenir un estira-i-arronsa per temes protocol·laris ahir, el dia de la inauguració del Meeting Point. "És que jo, que sóc l'únic 'tio' que parlo bé de la Generalitat sense estar al Govern, a sobre m'haig de sentir dir que els menyspreo, 'manda huevos' com deia aquell", ha deixat anar en referència a la vegada que un micròfon obert va captar aquesta frase de l'aleshores president del Congrés, Federico Trillo, militant del mateix partit que Cornet.

stats