Política 15/10/2012

Navarro reclama a Mas que faci "més cas a Lara que a sectors més radicalitzats"

El primer secretari del PSC qualifica de "molt assenyades" les paraules de l'editor i insta el president a intentar el diàleg amb Espanya

Roger Tugas
1 min
Pere Navarro amb Josep Maria Álvarez en l'homenatge a Companys / PERE TORDERA

BarcelonaEl líder i candidat electoral del PSC, Pere Navarro, ha reclamat a Artur Mas aquest dilluns després de l'ofrena floral a Lluís Companys al cementiri de Montjuïc que faci "més cas a [José Manuel] Lara que a sectors més radicalitzats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari socialista ha dit que "en moments molt difícils" com l'actual cal atendre a "reaccions molt assenyades" que aposten pel "diàleg i l'enteniment, que és el que vol molta gent".

Navarro, que ha reivindicat que "es respecti el dret a decidir d'un poble", com reclamava Companys, s'ha referit també a la confecció de les llistes del partit.

"Hi ha representants de tots els sectors del PSC", ha afirmat, tot i que ha assegurat que han primat en l'elecció "la renovació de persones que fa temps que hi són", com seria el cas de l'exconsellera Marina Geli, que ha quedat relegada al segon lloc per Girona, tot i que els militants de la seva territorial la preferien de cap de llista.

stats