NOVA ETAPA
Política 07/03/2013

Neix ElClauer.cat, una web de preguntes i respostes sobre la viabilitat de l'estat propi

El projecte està promogut per Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i onze associacions més de l'entorn sobiranista

Oriol March
1 min
Portada del clauer.cat

BarcelonaÒmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), juntament amb onze entitats i associacions més de l'entorn sobiranista, han posat en marxa ElClauer.cat, una pàgina web de preguntes i respostes sobre la viabilitat de l'estat propi per a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La informació, que funciona com un argumentari, està dividida en 12 blocs i repassa assumptes com la pertinença a la Unió Europea, el manteniment de Catalunya dins de l'euro, el futur de les empreses en un principat independent i quina seria la gestió de la immigració en un estat propi.

El projecte ha estat presentat aquest dijous al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) per part de Muriel Casals (presidenta d'Òmnium), Carme Forcadell (presidenta de l'ANC), Salvador Cardús i Francesc Marc Álvaro. "Les respostes a l'estat propi, malgrat això, sortiran del Parlament de Catalunya", ha assegurat Casals.

stats