Política 02/03/2015

El PP posa Mas i Tsipras al sac dels que busquen "enemics externs" per justificar incompliments

Els populars eviten mullar-se a favor del president de la Comunitat de Madrid, després de noves informacions periodístiques sobre el cas del polèmic àtic d'Estepona

Ara
1 min
El director de campanya del PP, Carlos Floriano, en una imatge d'arxiu. EFE

MadridEl PP ha fet costat, aquest dilluns, al govern de Mariano Rajoy, després de les crítiques que ha rebut de l'executiu grec de Syriza pels suposats pals a les rodes que Madrid posa a l'acord amb Brussel·les per interessos polítics partidistes. El vicesecretària general d'Organització dels populars, Carlos Floriano, ha assegurat que el primer ministre Alexis Tsipras ha topat amb la realitat i ara busca excuses. El mateix, diu, que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha qui ha evitat citar explícitament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha dit en una roda de premsa a la seu del partit a Madrid, "hi ha molts exemples de països que busquen enemics externs". I ha afegit que també hi ha casos de "presidents de comunitats autònomes", en referència al procés sobiranista que impulsa el Govern. Floriano creu que aquests dirigents polítics construeixen adversaris "per no complir el que prèviament ja sabien que no podrien complir". Creu que Tsipras ha acabat topant amb "la realitat" i evidenciant que les seves promeses eren irrealitzables.

Floriano ha esquivat, a preguntes dels periodistes, donar un suport clar i contundent al president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, que encara no ha estat confirmat a la reelecció. Aquest dilluns, ha comparegut per acusar de "xantatgistes" el qui filtren informacions com la que apareix avui al diari El Mundo, relacionada amb un àtic a Estepona.

González creu que hi ha persones interessades en què faci un pas enrere però ja ha deixat clar que no el farà.

stats