Política 24/02/2017

Puigdemont acusa l'Estat de maltractar els catalans pel simple fet de ser-ho

El president de la Generalitat afirma que "els extrems" anhelen que el PDECat acabi a la "paperera de la història"

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un acte del PDECat a Sant Sadurní d'Anoia

Barcelona"El problema no és que siguem independentistes o no, el problema és que som catalans". Amb aquesta contundència, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha carregat aquest divendres contra el govern espanyol, al qual ha acusat de "maltractar igual tots els catalans" amb independència del que pensin.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A tall d'exemple, en un acte del PDECat a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), Puigdemont ha opinat que l'executiu de Mariano Rajoy ha renunciat a ser el govern dels catalans, i ha apuntat que quan l'Estat no inverteix a Rodalies però sí que ho fa a Madrid "perjudica tots els catalans, els que pensen una cosa i el que en pensen una altra".

Segons informa l'ACN, el president de la Generalitat ha aprofitat també la seva intervenció per traslladar un missatge intern en clau de partit. Puigdemont ha assegurat que "tot i fer nosa a Catalunya i a Madrid", el PDECat continuarà sent un partit imprescindible per al país passi el que passi l'endemà del referèndum.

A més, ha apuntat que "els extrems volen que el Partit Demòcrata vagi a la paperera de la historia", però els ha avisat que "quan despertin de la seva fantasia" el PDECat "estarà més unit i serà més fort".

stats