DRET A DECIDIR
Política 08/10/2012

Rajoy presenta el sobiranisme com "un torpede a la línia de flotació" del benestar

El president espanyol diu en un míting al País Basc que la independència de Catalunya és "un disbarat de proporcions colossals"

Joan Rusiñol
1 min
Mariano Rajoy, al costat d'Antonio Basagoiti, en un acte a Sant Sebastià, per la campanya de les eleccions basques / REUTERS

Sant SebastiàEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha advertit aquest dilluns que el procés d'autodeterminació que s'ha obert a Catalunya i que Euskadi segueix de prop és "un torpede a la línia de flotació" de les seves mesures anticrisi i del benestar. En un míting electoral del PP al País Basc, Rajoy ha entrat de ple en el debat sobre l'autodeterminació i la independència de territoris ara espanyols, que ha qualificat com "un disbarat de proporcions colossals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un discurs centrat en la qüestió territorial ha advertit: "En aquest món es pot ser gairebé de tot menys petit, perquè et quedes en el no-res". "Alguns no s'han assabentat que cada cop hi ha menys fronteres", ha avisat el president espanyol, que encara ho ha reblat alertant que "la tendència inevitable és ser més grans". Per neutralitzar l'embat sobiranista, ha demanat que no es renunciï a cap vot per al PP perquè "els altres no renunciaran a anar a votar".

stats