VALORACIONS DEL 9-N
Política 10/11/2014

Espadaler, davant la possible querella de la Fiscalia: "La resposta al 9-N cal que sigui política"

El conseller democratacristià nega a TV3 que calgui avançar les eleccions perquè "hi havia altres objectius de la legislatura més enllà del 9-N, com crear ocupació i la preservació de l'estat del benestar"

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha afirmat aquest dilluns en una entrevista al Telenotícies de TV3, davant la possible querella de la Fiscalia, que "la resposta a tot el que representa el 9-N cal que sigui política", i s'ha referit explícitament a la necessitat de pactar una consulta legal. "No crec que la judicialització serveixi per a res", ha apuntat. Tot i això, ha afirmat que "totes les informacions requerides per la Fiscalia van ser donades" diumenge, malgrat que també assegura que "no va ser possible donar els noms de les persones que van obrir els locals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, el també dirigent d'Unió ha defensat que no hi ha diferències entre els democratacristians i CDC per la voluntat d'avançar o no les eleccions. "Hi havia altres objectius de la legislatura més enllà del 9-N, com crear ocupació i la preservació de l'estat del benestar", ha assegurat per justificar que s'esgoti la legislatura, tot i que també ha reconegut: "Si totes les portes es van tancant, si no podem aprovar pressupostos, si no hi ha resposta de Madrid... les plebiscitàries seran l'única sortida".

stats