Política 11/09/2013

Teresa Forcades no serà a la cadena per encerclar La Caixa promoguda per Procés Constituent

La monja benedictina, amb compromisos acadèmics a Berlín, no podrà ser a la Diagonal de Barcelona. Durant l'acte es llegirà un discurs que Forcades ha preparat prèviament

Joan Serra
1 min

BarcelonaTeresa Forcades no podrà participar presencialment a l'acte Encerclem La Caixa, convocat per Procés Constituent, el moviment regenerador que la monja benedictina encapçala juntament amb l'economista i activista Arcadi Oliveres. Forcades és a Berlín "preparant una activitat acadèmica", tal com ha confirmat a l'ARA un dels membres fundadors de Procés Constituent, fet que li impedirà ser a la cadena humana que aquest dimecres a la tarda encerclarà els edificis de CaixaBank a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Per compensar aquesta absència per qüestions professionals, la monja benedictina ha preparat un discurs que serà llegit abans que es faci la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Procés Constituent, un projecte nascut fa cinc mesos, espera reunir aquest dimecres més de 4.500 persones per visualitzar que el dret a decidir inclou també repensar el model de país. Aquesta és l'última actualització dels ciutadans que s'han inscrit en l'acte reivindicatiu, programat a la mateixa hora que la Via Catalana.

stats