Política 05/06/2013

Urdangarin va encarregar la redacció de la seva tesina a un treballador de Nóos, segons els nous correus lliurats per Diego Torres

L'empleat es va queixar del volum de feina que tenia en diversos e-mails al testaferro d'Urdangarin, Mario Sorribas

Ara
1 min
Correu de Mario Sorribas a Ivan Carballido en el que s'esmenta l"la tesina d'IU" (Iñaki Urdangarin)

MadridUna nova tanda de correus electrònics lliurada al jutge per Diego Torres, l'exsoci d'Iñaki Urdangarin, podria provar que el duc de Palma s'hauria servit d'un empleat de Nóos per redactar la seva tesina. Segons els e-mails als quals ha tingut accés l'ARA, el testaferro d'Urdangarin, Mario Sorribas, hauria encarregat al seu subordinat Ivan Carballido que treballés en la tesina que el gendre del rei havia de presentar a Esade per acabar els seus estudis.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al primer correu, enviat el 4 de maig del 2005, Sorribas cita Carballido a una reunió amb Pedro Parada, una persona de la "màxima confiança" d'Urdangarin, "per a la tesina" del duc de Palma. Al segon, enviat quinze dies després, Carballido es queixa a Sorribas del volum de feina que té després que li hagin encarregat fer-se càrrec de "tota la comunicació" de la web de l'Instituto Nóos. Entre les múltiples tasques pendents, Carballido esmenta "la tesina d'Iñaki".

stats