Política 26/08/2013

Sabaté replica a Balmón que "no sobren companys al PSC" sinó que "sobren articles" com el seu

El diputat socialista també adverteix dels escrits "massa parcials" de Joaquim Nadal

Acn
2 min

BarcelonaEl diputat del PSC al Parlament Xavier Sabaté ha replicat aquest dilluns al secretari d'acció política del partit, Antonio Balmón, assegurant que no hi sobra ningú. "No sobren, Antoni, companys al PSC", ha indicat Sabaté en un apunt al seu blog, tot afegint que "sobren articles com el teu que aparten i menystenen qui treballa i lluita honestament per assolir el millor per als catalans i les catalanes". Amb tot, el diputat també ha carregat contra els anomenats crítics, els membres del partit a qui Balmón dirigia un article publicat a la premsa. "A mi tampoc no m'agrada darrerament la posició ni els articles massa parcials de la nostra realitat del company Quim Nadal", ha advertit Sabaté. "Al PSC no sobra ningú". Amb aquestes paraules, Xavier Sabaté ha començat un apunt al seu blog per respondre, en primer lloc, a l'article publicat aquest dilluns a 'El Periódico' del secretari d'acció política del Partit dels Socialistes de Catalunya i alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón. El títol de l'apunt és prou descriptiu: "Això no, Antonio Balmón".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Als quadres més crítics amb el dret a decidir, entre els quals es pot encabir Balmón, també els avisa que el PSC ha de parlar tant dels problemes i mancances que afecten la ciutadania com d'aquesta reivindicació. "Avui al PSC no podem escriure cap article sense parlar d'aquestes dependències però tampoc no en podem fer cap sense defensar aferrissadament el dret a decidir del que som -o no?- partidaris", sentencia Sabaté.

El diputat admet que "falta més disposició a seguir un mateix camí i un mateix discurs" al PSC, però insisteix diverses vegades en el seu escrit que "no sobra ningú" al partit. I, tot i que l'apunt és una resposta que té per primer destinatari a Balmón, el diputat socialista també aprofita per fer un toc d'atenció a l'entorn crític amb la direcció actual del partit.

L'únic nom que cita Sabaté de l'entorn anomenat crític és Joaquim Nadal. A l'actual president de la federació del PSC a Girona, li adverteix que, amb els seus articles, no fa "cap favor al partit". I també subratlla que no fa cap favor "a aquells que ara l'aplaudeixen i fa quatre dies -i ara en privat estic segur que també- el denigraven". "Però no li hem de dir que sobra", afegeix.

stats