FRAU FISCAL
Política 31/10/2014

La banca suïssa ja ha certificat a Trias que no hi té cap compte

L'alcalde de Barcelona havia requerit aquesta informació per defensar-se d'una informació publicada a 'El Mundo'

Ara
1 min

BarcelonaL'entitat bancària suïssa Union de Banques Suisses (UBS) ja ha certificat a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que no hi té cap compte bancari, segons ha avançat 'La Vanguardia' i ha confirmat l'ARA. Així, el dirigent de CiU ja tindria a les seves mans el certificat del banc que nega que existeixi el compte que li atribuïa una informació d''El Mundo'. L'alcalde va requerir aquesta informació precisament per negar les notícies publicades al diari espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

'El Mundo' va publicar dilluns i dimarts diverses informacions en què assegurava que les autoritats espanyoles investiguen si Trias posseeix un compte ocult d'almenys 12,9 milions d'euros en bancs andorrans. El rotatiu, que cita fonts financeres del Principat, explica que Trias hauria desviat aquests fons des de Suïssa, concretament des de l'entitat UBS, fins a Andorra fa vint mesos, quan ja era primer regidor de Barcelona.

Davant d'això, Trias va negar el frau, va registrar una querella contra del diari i va requerir informació per demostrar que no disposa de cap compte en algun d'aquests països.

stats