Política 16/10/2013

Sánchez-Camacho culpa Duran de la DUI que vaticina i li demana que trenqui amb CDC per evitar-la

La presidenta del PPC considera el líder d'Unió "responsable perquè sense els seus diputats als independentistes no els surten els números"

Agències
1 min
La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, el passat divendres / ACN

BarcelonaLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha reclamat al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que trenqui ja definitivament amb CDC per "evitar" que el Parlament pugui proclamar una declaració unilateral d'independència, que el democristià ha vaticinat aquest dimecres si el govern espanyol no es mou políticament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Onda Cero, la presidenta del PPC ha apuntat que si els diputats d'Unió al Parlament "no voten amb CDC" poden "aturar la deriva independentista d'Artur Mas" i "impedir" una declaració unilateral, perquè sense els escons dels democristians "als independentistes no els surten els números" i no sumarien suports suficients.

Ja fa temps que Camacho burxa en la bretxa oberta entre Convergència i Unió arran del procés sobiranista. L'objectiu no és només afeblir Mas sinó, de forma especial, desactivar l'empenta del moviment independentista. Aquests moviments, en què el PPC coincideix amb el PSC, s'han intensificat d'ençà que Duran va reivindicar una suposada tercera via entre la independència i l'unionisme, i han arribat al punt de reclamar a Unió que se sumi a les concentracions espanyolistes, com la del 12-0.

stats