Política 15/01/2016

Arrimadas es queixa per les sàtires a RAC1 i TV3, que troba "masclistes"

La líder de Ciutadans explica a RAC1 que "una companya d'ICV" la va alertar del gag emès al programa de Toni Clapés i la va animar a denunciar-ho en antena

Ara
2 min
Gag de 'Polònia'en el qual Inés Arrimadas apareix com un titella d'Albert Rivera

BarcelonaLa cap de l'oposició, la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha aprofitat l'entrevista que avui li han fet a RAC1 per denunciar els gags que s'han fet sobre ella a l'emissora del Grupo Godó i també a TV3. Arrimadas els troba "masclistes", i així ho ha dit en antena enmig de l'entrevista que li ha fet aquest matí el periodista Jordi Basté. La diputada es queixa concretament per una paròdia al programa Versió RAC1 de Toni Clapés en què se la mostrava com "si fos un titella" d'Albert Rivera, segons s'ha queixat ella mateixa. "La imitació consistia a dir que jo no podria respondre res perquè l'Albert no m'ho havia explicat", ha afirmat.

"Qualsevol diria que jo he de tenir una opinió pròpia", deia la imitació d'Arrimadas en el gag.

"Tenia moltes ganes de venir a RAC1 per fer-vos aquesta queixa", ha explicat la cap de l'oposició a Basté, que ha assegurat que qui la va alertar del gag és "una companya d'ICV".

"Són molt poques les dones al capdavant de projectes importants, sobretot a la política; sóc l'única dona cap de llista, l'única cap de l'oposició. Si a sobre que hi ha poques dones, se suposa que tenim al darrere un home que és el que pensa, el que decideix el que hem de dir, anem molt malament", ha criticat. "No sé d'acord amb quina intervenció meva heu pogut treure aquesta conclusió", ha afegit Arrimadas.

Basté i la resta de tertulians que participaven al programa han opinat que la imitació era "una sàtira política" i que no ho trobaven masclista.

Arrimadas també s'ha queixat d'alguns gags del programa 'Polònia' de TV3, en la mateixa línia que el gag del Versió RAC1. "No dic que tinguin una voluntat masclista, però fan molt de mal en la lluita que tenim per la igualtat", ha afegit.

stats