Política 28/07/2014

Anticorrupció investiga Oleguer Pujol per blanquejar diners

Diversos mitjans publiquen que el fill petit de l'expresident està sent investigat per un presumpte blanqueig de diners en operacions immobiliàries

Ara
1 min

BarcelonaLa Fiscalia Anticorrupció ha obert diligències contra el fill petit de l'expresident Pujol, Oleguer Pujol, per un presumpte delicte de blanqueig de diners. Segons que publiquen diversos mitjans, la Fiscalia ha obert diligències després de rebre un informe de la UDEF, la unitat de la Policia Nacional que investiga delictes econòmics, en el qual es vincula Oleguer Pujol amb una operació de blanqueig que té com a rerefons el seu negoci immobiliari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La UDEF ha recollit dades d'operacions immobiliàries de Pujol, com l'adquisició de tres seus del grup Prisa i 1.152 sucursals del banc Santander, a més d'un centenar d'oficines de Bankia. En total, s'investiguen operacions per un valor d'uns 3.000 milions d'euros. El blanqueig de diners consistiria a retornar els crèdits que Oleguer Pujol va demanar per poder realitzar aquestes compres amb diners procedents de comptes dipositats en paradisos fiscals.

stats