Política 10/05/2015

"Els teus eslògans em repugnen": picabaralla entre Évole i Albiol pels missatges xenòfobs de l'alcalde de Badalona

El lema 'Netejant Badalona' encén la xarxa: Albiol nega que es dirigeixi als nouvinguts, però el periodista de La Sexta l'acusa de ser "covard i ambigu"

Ara
1 min
El cartell del PP de Badalona / ARA

BarcelonaL'eslògan de la campanya del PP de Badalona, 'Netejant Badalona', ha alarmat la xarxa en les últimes hores. I entre tots els missatges que condemnen l'eslògan xenòfob de la candidatura que lidera l'alcalde popular, Xavier García Albiol, n'hi ha un que ha rebut la resposta del batlle. El periodista de La Sexta Jordi Évole va publicar un tuit en què afirmava que li "faria fàstic" si el cartell publicitari fos veritat. L'alcalde, però, va sortir al pas de les declaracions i va negar que l'eslògan anés dirigit als immigrants, un fet que va enervar Évole, que ha acabat acusant Albiol de "covard i ambigu". "Els teus eslògans em repugnen", li ha dit.

En aquest punt, Albiol va respondre Évole, a qui va reiterar que el missatge no és una al·lusió als nouvinguts. "T'has equivocat", li ha etzibat. Aquest és el tens intercanvi de piulades d'Évole i Albiol:

stats