Societat 17/11/2011

Detenen un tuitaire que va amenaçar de mort Eva Hache

"Mor", "jo, si fos tu, no sortiria sola de casa" o "aniré al teatre i t'apunyalaré davant de tot el món" són alguns dels missatges que li ha dedicat a través de la xarxa de microblòguing des d'un compte fals

Efe
1 min
La humorista i presentadora Eva Hache

MadridLa Policia Nacional ha detingut aquest dimecres a Marbella (Màlaga) al tuitaire que va amenaçar de mort a la humorista Eva Hache a través d'aquesta xarxa social.

Fonts policials han confirmat l'arrest, practicat per agents de la Comissaria de Policia de Marbella amb informació facilitada per la Brigada d'Investigació Tecnològica (BIT), unitat que s'havia fet càrrec de la investigació.

"Mor", "jo, si fos tu, no sortiria sola de casa" o "aniré al teatre t'apunyalaré davant de tot el món", són alguns dels missatges amenaçadors enviats a Eva Hache per l'usuari "Pelayo_Gil", perfil fals del violent que ja ha estat eliminat de Twitter.

La mateixa humorista va emprar aquesta xarxa social per denunciar els fets davant la Policia i la Guàrdia Civil que, immediatament, van iniciar una investigació per intentar identificar l'autor de les amenaces. Entre la denúncia de la còmica i la captura de l'amenaçador ha passat només un dia.

stats