Societat 21/12/2011

Ferit greu un dels dos conductors d'autobús en l'accident de la UAB

L'altre està menys greu i presenta contusions a tot el cos

Ara
1 min
Un dels dos autobusos accidentats / Francesc Fenoy

BarcelonaEl conductor de l'autobús de la línia interna de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que ha xocat aquest dimecres al matí contra un altre autobús està ferit greu, segons informa Protecció Civil. Concretament s'ha trencat una cama i ha patit contusions importants al tòrax i a l'abdomen. L'altre conductor, que duia un autobús de la línia Sarbus, ha resultat ferit menys greu i té contusions a tot el cos, especialment a l'espatlla esquerra. Ambdós han estat traslladats a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. La desena de passatgers que viatjaven en l'autobús de la línia Sarbus han resultat il·lesos. L'avís de l'accident ha tingut lloc minuts abans de les nou, i s'indicava que el sinistre havia passat a l'entrada del recinte universitari, entre les facultats i l'estació de tren, quan els dos autobusos han xocat de frontalemnt per causes que no han transcendit.

Protecció Civil manté la fase de prealerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per l'accident.

El Servei Català de Trànsit indica que no hi ha cap via tallada a causa del sinistre, que ha tingut lloc en nucli urbà, dins el recinte del campus universitari.

Dues dotacions de Bombers de la Generalitat, dues del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local de Cerdanyola han actuat al lloc dels fets.

stats