Societat 17/03/2013

El català: 11 raons, més de 80.000 visites

#raonspelcatalà, un vídeo de Plataforma per la Llengua que busca conscienciar sobre la importància del català, triomfa a internet

Ara
1 min

BarcelonaLa història de la normalització del català il·lustra la llarga lluita per la normalització del país. És per això que se situa en l'eix central del debat sobre la identitat de Catalunya i la seva supervivència com a nació en l'Europa contemporània. Amb constants atacs des d'alguns mitjans de comunicació i grups polítics, la defensa del català ha estat la protagonista de tota mena d'iniciatives privades i campanyes institucionals. Entre les iniciatives amb més èxit, la d'aquest simple vídeo, de poc més d'un minut, que s'ha convertit en un autèntic 'hit' a internet.

Amb el títol '11 raons pel català', el vídeo és una iniciativa de Plataforma per la Llengua. L'objectiu dels creadors és el de convidar la ciutadania a prendre consciència "de la importància que el català té a la nostra societat". El vídeo el van penjar a finals de novembre, i en només quatre mesos ja ha rebut més de 80.000 visites al canal que la Plataforma té a YouTube.

stats