Societat 12/12/2012

Un polonès confon la planxa amb un telèfon mòbil i es crema la cara

Tomasz Paczkowsk volia demostrar a la seva dona que és capaç de fer feines de la casa i ara apareix als diaris amb la galta embenada

Ara
1 min
Tom Paczkowski, amb la planxa i la cara embenada / DAILY MAIL

BarcelonaVolia posar fi a les queixes de la seva dona, que sempre li retreu que no col·labora en les tasques de la llar, i es va posar a planxar. Tot anava bé fins que va sonar el telèfon i va fer el gest mecànic d'agafar l'aparell per respondre la trucada: es va equivocar i es va 'planxar' la cara, perquè el que es va posar a l'orella no va ser el telèfon sinó la planxa.

És la història de Tomasz Paczkowsk, un polonès de 32 anys que ara apareix als diaris amb la cara embenada i amb una planxa al costat, explicant la seva història amb sentit de l'humor, segons reflecteix el 'Daily Mail'.

Paczkowsk admet que quan va començar a planxar, en un moment en què la seva dona era a la feina, fins i tot va arribar a pensar que no era una feina gaire difícil. Ara diu que no entén com va poder cometre aquest "error tan estúpid". "Suposo que s'ha demostrat que els homes no podem ser multitasques com les dones", es rendeix.

stats