Societat 12/04/2012

Un terratrèmol de 2,9 graus en l'escala de Richter es fa sentir a diversos punts del Maresme

El sisme es va produir a les 23.17 hores i no va provocar danys. Entre les 6 les 7 h d'aquest matí hi ha hagut una rèplica de 2,1

Ara / Acn
1 min

Arenys de MarUn terratrèmol de 2,9 graus en l'escala de Richter es va fer sentir aquest dimecres a la nit davant de la costa d'Arenys de Mar (Maresme). El sisme es va produir a les 23.17 hores i es va notar a diverses poblacions de la comarca del Maresme, com Arenys de Mar, Arenys de Munt, Calella, Pineda de Mar, Mataró o Sant Pol de Mar, segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil (DGPC). El terratrèmol no ha provocat danys.

Protecció Civil va posar en alerta 12 municipis de la zona. Veïns de Canet de Mar, el Masnou, Alella, Teià, Canyamars, Premià, Sant Vicenç de Montalt i fins i tot Blanes també van sentir lleugers tremolors.

El Centre Sismològic Euromediterrani eleva la magnitud als 3,3 graus en l'escala de Richter. L'Institut Geològic de Catalunya parla de 2,9 graus.

Aquest matí, entre les 6 i les 7, hi ha hagut una rèplica de 2,1 graus, segons ha confirmat l'Institut Geològic de Catalunya.

stats