xarxes

La London East Gallery acollirà una exposició de fotografies fetes amb Instagram

Els creadors de la popular aplicació per a iPhone asseguren que estan treballant per estendre-la a altres plataformes mòbils, com els dispositius amb sistema operatiu Android

Ara
1 min
Cartell de l'exposició 'My World Shared', que acollirà la London East Gallery els 22 i 23 de d'octubre

BarcelonaLa London East Gallery acollirà aquest octubre una exposició de 20 fotografies fetes amb l'Instagram, la popular aplicació per a iPhone. L'èxit d'aquesta eina, que combina el doble vessant d'aplicació per fer fotografies i xarxa social per compartir-les, ha crescut com l'escuma els darreres mesos, i els seus creadors asseguren que estan treballant per estendre l'aplicació a altres plataformes mòbils, com els dispositius amb sistema operatiu Android.

Un grup d'instagramers de Londres, els iGers, són els promotors de l'exposició My World Shared (El meu món compartit), que la galeria londinenca acollirà els pròxims 22 i 23 d'octubre. La pàgina web del projecte ofereix la selecció d'imatges que s'exposaran, amb uns breus apunts sobre el seu autor.

L'èxit d'Instagram rau en la possibilitat de fer fotografies, aplicar-hi alguns dels filtres que ofereix l'aplicació i poder-la compartir de manera fàcil i ràpida a diverses xarxes socials simultàniament, com ara Twitter, Facebook i Flickr, a més de la mateixa xarxa d'Instagram.

Aquest mateixa setmana, la companyia que desenvolupa l'aplicació n'ha llançat una nova versió que inclou, entre altres novetats, més filtres, millor qualitat de les imatges i més rapidesa en la càrrega dels filtres.

stats