protestes al carrer

Els diputats s'ajuden del Twitter per denunciar les agressions en directe

Els consellers i diputats del Parlament assenyalen la manca de cultura democràtica d'alguns dels concentrats, que els han increpat amb crits i els han empentat

Redacció
2 min

Barcelona"M'acaben d'agredir! Ara la Guàrdia Urbana m'acompanya al #parlament. Aquesta és la democràcia? Estic orgullós de representar Catalunya”. Així narrava el diputat convergent Gerard Figueras els aldarulls d'aquest matí a l'entrada del Parlament. Poc després, Figueras informava de l'arribada d'ell i altres diputats amb furgons dels Mossos d'Esquadra. “Ja som al #parlament. Hi hem entrat amb furgons de la policia de Catalunya. Gràcies #mossos i#urbana”.

La diputada socialista Marina Geli, que ha sigut increpada per un grup de concentrats, ha mostrat la seva indignació a través de la xarxa. “Trista, molt trista d'haver d'arribar al Parlament amb la furgoneta dels Mossos".

Marta Llorens, diputada per CiU, també ha denunciat agressions. “Empentes, cops, insults, diput@ts marcats amb una creu negra a l'esquena, recorda l'inici dels temps més foscos de la història".

"Jo també estic indignada de com està el país! I per això penco cada dia des del Parlament! Amb actituds com les d'avui no anem enlloc", ha dit la diputada per CiU Àngles Ponsa, que també ha agraït la tasca dels Mossos.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha sigut un dels més actius a Twitter les dues hores prèvies a l'entrada al Parlament, dialogant amb altres tuitaires sobre l'actuació dels indignats vetant l'entrada dels diputats i consellers. En un dels primers tuits, Recoder ha dit “He tingut una conversa amb un grup d'indignats dels que no volen que entrem al Parlament. Déu meu, quina intolerància, visca la democràcia".indignats Segons Recoder, alguns dels concentrats els han dit "No entrareu a votar el que no ens agrada".

stats