De la Terra i la Lluna: l'actualitat en 10 tuits

El debat sobre la independència i els objectius de la manifestació de l'11-S fan ombra, fins i tot, a l'adéu a una icona universal, l'astronauta Neil Armstrong. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

1. Víctor Maciá ( @VictorMaciaM), estudiant " Neil Armstrong ens va demostrar que de vegades els somnis es poden aconseguir per molt difícils que siguin"

2. Pere Cardús ( @perecardus), periodista "Sincerament, el lema de la pancarta del #11s2012 hauria de ser en anglès"

3. Eric Herrera i Puntí ( @ericdevic), músic "@perecardus. I ple de banderes europees! Això impressionaria Europa i mataria de ràbia Espanya"

4. Joan Coscubiela ( @jcoscu), diputat al Congrés (ICV) "A tothom que ha participat en la falsa 'polèmica Junqueras' de la llista unitària CiU-ERC-ICV, ens veiem a la propera votació al Parlament o al Congrés"

5. Alfred Bosch ( @AlfredBosch), diputat al Congrés (ERC) i escriptor "@jcoscu. Hi ha distàncies. Però ara mateix, si volem progressar vers l' autodeterminació, la majoria de CiU és necessària"

6. Manuel Cuyàs ( @ManuelCuyas), periodista "En el referèndum per la independència guanyaria el no perquè els del sí es barallarien i no es posarien d'acord ni amb la pregunta"

7. Ignasi Llorente ( @illorente), assessor en comunicació i escriptor "Hi ha qui considera la política un acte d'evangelització en què cal convertir (o cremar a la foguera) els infidels amb opinió pròpia"

8. Carles Agustí ( @carlesagusti), secretari d'organització de CDC-Barcelona "Entenc i comparteixo la i ndignació popular contra el món polític i econòmic, però seria d'agrair menys critiques destructives i més propostes"

9. Gina Tost ( @GinaTost), presentadora i periodista "A mi ja em sembla bé que els polítics cobrin força diners, el que em sembla malament és que facin declaracions absurdes a la premsa"

10. Juan Ramón Rallo ( @juanrallo), doctor en economia i professor universitari "Si abans no canviem el nostre model productiu, reactivar la despesa només serveix per produir el mateix que durant la bombolla. Necessitem això?"

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT