La 5a edició del Festival Flic passa per Barcelona

La Festa de la Creació, el diumenge 1 de febrer al CCCB, és una de les principals activitats del Flic a la ciutat

La 5a edició del Festival Flic passa per Barcelona com una de les quatre seus d’aquest esdeveniment que promociona l’art i la literatura dirigida al públic infantil i juvenil. La Festa de la Creació, el diumenge 1 de febrer al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), és una de les principals activitats del Flic a la capital catalana.

El  Festival Flic celebra la cinquena edició i Barcelona és una de les quatre seus on tindrà lloc aquest festival d’art i literatura infantil i juvenil. Madrid, Bilbao i Bellver de Cerdanya són les altres ciutats per on passarà aquesta edició del Flic. El festival arriba, un any més, amb l’objectiu d’apropar la creació a partir de la literatura per a infants i joves i fomentar la seva lectura, apostant per la innovació i l’experimentació en la promoció literària.

El Flic té tres branques: les activitats dirigides a les famílies, la promoció de la cultura literària en el marc escolar i la programació per a professionals, per tal d’incentivar la reflexió i l’intercanvi. En total, es preveu que més de 10.000 visitants passin pels prop de 100 actes que es duran a terme. Enguany, a més, hi ha una sèrie de col·laboradors convidats, tots ells dels països nòrdics.

La Festa de la Creació, al CCCB

La principal activitat del  Flic Barcelona està prevista pel diumenge 1 de febrer. El  Centre de Cultura Contemporània de Barcelona serà seu de la Festa de la Creació, que de les 11h a les 14h i de les 15h a les 18h s’omplirà d’activitats d’art i literatura per a infants, joves i famílies. El programa ofereix activitats de teatre, tallers de creació, contes, cinema, jocs, llibres, etc.

Més continguts de