Blogs 16/12/2016

De primera mà: OnePlus 3T

Raul Arribas
3 min
OnePlus 3T

BarcelonaEncara no fa mig any us vam parlar del OnePlus 3, el tercer telèfon mòbil de referència de la companyia xinesa OnePlus, que cerca oferir als consumidors un dispositiu de la gamma més alta a preus molt competitius. Com va quedar palès en les nostres experiències de primera mà, el treball de la jove companyia va ser excel·lent, i pels 400 € que costava el OnePlus 3 ens oferia un terminal sensacional, que destacava al més alt nivell en gairebé totes les facetes importants d’un telèfon intel·ligent.

Però, tot i això, tenia alguns detalls millorables, i ara arriba el OnePlus 3T per mirar d’arrodonir el producte. Tot seguit us relatem la nostra experiència de primera mà amb el nou telèfon de OnePlus, la segona revisió del seu tercer terminal estrella.

OnePlus 3T Soft Gold

A primer cop d’ull, el OnePlus 3T i el OnePlus 3 són idèntics. Mateixa forma, mateixos materials, i mateixes dimensions. Només en el color es pot apreciar a simple vista si es tracta del nou model, ja que ara disposem del color Gunmetal, una mica més fosc que l’original.

A l’interior de l’aparell, però, és a on trobem les diferències entre els dos terminals. Tot i que el OnePlus 3 ja disposava d’un processador molt potent, el nou 3T arriba amb l’Snapdragon 821, el xip de darrera generació de la família. Aquesta actualització de processador, juntament amb els 6 GB de memòria RAM que comparteix amb el model inicial, fa d’aquest telèfon, probablement, el més potent del mercat, i ens assegura que tenim telèfon per molt de temps.

OnePlus 3T Gunmetal

La bateria, un dels punts menys destacats del OnePlus 3, ha rebut una ampliació important, i ha passat de 3.000 mAh a 3.400 mAh, cosa que es nota, i força, en l’autonomia del terminal. Una de les poques queixes dels usuaris del OnePlus 3 era la dificultat per arribar al final del dia sense problemes quan en feien un ús molt intensiu, i amb aquest OnePlus 3T aquest problema desapareix. Recordeu que el sistema de càrrega ràpida, anomenat Dash Charge, és dels millors que hem vist, i proporciona moltes hores d’ús en molt poc temps de càrrega.

La càmera principal segueix essent la mateixa, però aquest cop arriba protegida per cristall de safir, per protegir-la millor de les ratllades i els cops involuntaris. La càmera del davant, per contra, rep una actualització molt important, i ara és de 16 mpx i obertura f/2.0, fabricada per Samsung, que a més a més pot enregistrar vídeo en FullHD a 30 imatges per segon.

OnePlus 3T

L’emmagatzematge ofereix dues opcions. Podem optar pels 64 GB que incorporava el model original, o per un model amb 128 GB. De fet, aquesta decisió és la que impactarà en el preu final, ja que el model amb 64 GB costa 439 € i el model amb 128 GB té un preu de 479 €.

En definitiva, si el OnePlus 3 ja ens semblava el millor telèfon mòbil de gamma alta pel que fa a la relació prestacions-preu, aquest OnePlus 3T, tot i el lleuger increment de preu, creiem que encara aporta més valor pel preu que té. Potser no presenta prou novetats perquè els usuaris del OnePlus 3 original es plantegin el canvi al nou terminal (a no ser que necessitin les 128 GB d’emmagatzematge), però el OnePlus 3T és una opció a tenir molt en compte per tots aquells que desitgin les màximes prestacions al seu telèfon sense haver d’invertir un dineral.

stats