FESTES
Camp de Tarragona 09/05/2018

Cunit celebra la 4a Fira de la Pagesia i el Contraban

1 min
Cunit celebra la 4a Fira  de la Pagesia i el Contraban

El dissabte 19 de maig Cunit acollirà la quarta edició de la Fira de la Pagesia i el Contraban, organitzada per la regidoria de Turisme i Patrimoni. Els visitants trobaran un mercat d’artesania alimentari i d’altres objectes, així com activitats i entreteniment infantil durant tota la jornada. En aquesta ocasió s’estrenarà el documental La pagesia a Cunit i es tornarà a projectar el documental El contraban a Cunit, que es va estrenar l’any 2015 i que, fins i tot, s’ha emès per Televisió de Catalunya.

Durant tot el dia hi haurà diferents activitats repartides per diferents racons del centre del municipi, com ara activitats infantils o l’exhibició de cotxes i motos d’època. També es preveu que, com ja és habitual, els visitants puguin tastar tapes temàtiques que oferiran establiments de restauració del centre. Les activitats començaran a les deu del matí, amb les diferents parades ubicades a la zona més cèntrica del poble.

L’estrena del documental La pagesia a Cunit, així com la projecció del documental El contraban a Cunit, serà a les dotze del migdia a la sala d’actes del Casal Municipal. A partir de la una hi haurà un maridatge amb diversos restauradors de Cunit i vins de la DO Penedès a la mateixa sala d’actes del Casal.

stats