Ara Castells 09/05/2019

El 3d8f i el Pd6f marquen el límit en la Diada dels Arreplegats

Els Arreplegats s'apunten els dos castells folrats, alhora que els Ganàpies coronen el Pd6f

Guillem Andrés
2 min
3d8f dels Arreplegats de la Zona Universitària

BarcelonaDesprés de fer-ho per primer cop fa 10 anys, els Arreplegats de la Zona Universitària volien tornar a regalar un 4d8 per la seva diada. Els assajos d'aquest segon tram han anat en aquesta direcció, però finalment les proves no han donat el vistiplau per portar-lo a plaça. El límit, per tant, l'han acabat marcant el 3d8f i el Pd6f descarregats pels barcelonins, mentre que els Ganàpies també han coronat l'espadat de sis.

Els de la camisa verda han obert l'actuació amb el 3d8f. Aquest s'ha alçat a un ritme pausat, com és habitual en les colles universitàries, i en cap moment ha donat símptomes de perill. Tot i haver renunciat al carro gros, han completat una actuació de nivell amb el 3d7a i el 5d7, sent el tres amb agulla tot just el quart descarregat en la història dels Arreplegats. Tot i que inicialment havien posposat el Pd6f per a les pròximes setmanes, els Arreplegats l'han acabat portant i completant a la plaça de les Constel·lacions.

Les altres dues colles que també han completat castells de set han sigut els Ganàpies de la UAB i els Trempats de la UPF. Els de l'Autònoma han completat tant el tres com el quatre de set, castell que s'ha acabat deformant entre rengles. Ho han volgut arrodonir amb el Pd6f. L'espadat ha mantingut la verticalitat en la pujada però ha acabat cedint amb la sortida de l'enxaneta. Per la seva banda, els de la Pompeu Fabra han portat el 4d7 com a millor castell.

Finalment, els Engrescats de la URL i els Grillats del CBL han tingut com a màxim els sis pisos. Els de la Ramon Llull han completat el 4d6 i han coronat el 3d6, mentre els del Campus del Baix Llobregat, a més de descarregar els dos esmentats, hi han afegit el 3d6a.

Resum de l'actuació:

Arreplegats de la ZU: 3d8f, 3d7a, 5d7, Pd6f

Ganàpies de la UAB: 3d7, 4d7, 7d6, Pd6f(c)

Trempats de la UPF: 3d6, 4d7, 4d6a

Grillats del CBL: 3d6, 4d6, 3d6a

Engrescats de la URL: 3d6(c), 4d6

stats