Ara Castells 14/06/2017

Els Xicots impulsen un concurs de fotografia a Instagram

L’acte s’emmarca en la celebració del seu 35è aniversari, i el tema de la fotografia haurà de ser aquest mateix número 35

Ara
1 min
Els Xicots impulsen un concurs de fotografia a Instagram

BarcelonaEls Xicots de Vilafranca han estrenat aquest mes un concurs de fotografia via Instragram que s’emmarca en els actes del 35è aniversari de la colla. Des del 6 de juny i fins al 21 d’aquest mateix mes els participants podran enviar fotografies relacionades amb el número 35, que haurà de tenir una presència remarcable en la instantània, i l’hauran de pujar a Instragram amb l’etiqueta #35AnysDeSomni, el nom de l’autor o autora i el pseudònim. Els concursants poden enviar tantes fotografies com desitgin, però el jurat valorarà la bellesa de la captura i la originalitat a l’hora d’atorgar els premis.

La colla vilafranquina atorgarà dos premis el 26 de juny. D'una banda, el guanyador del jurat popular serà qui aconsegueixi el major nombre de “M'agrada” a la xarxa social, que s’endurà el llibre '35 converses castelleres' i un mocador i una samarreta de la colla. De l'altra, el guanyador escollit pel jurat dels Xicots, a banda del llibre també podrà gaudir d’un sopar al local de la colla, Cal Noi-Noi, i la seva fotografia formarà part del cartell de la diada del 35è aniversari, que se celebrarà al setembre.

stats