Detinguda per fer-se un 'selfie' amb la roba que acabava de robar

Les xarxes permeten trobar l'autora del robatori en una botiga de roba d'Illinois

Ara
1 min
El 'selfie' que va portar a la detenció de l'autora del robatori

BarcelonaKert Williams, propietari d'una botiga de West Frankort, a Illinois, va denunciar a començaments de mes el robatori de diverses peces de roba i complements. Entre les peces robades hi havia un vestit amb un estampat molt característic. Dies després, la policia aconseguia detenir una dona com a autora del robatori. Quina és la pista que van seguir els agents per tal d'arribar a l'autora del robatori? La declaració d'un testimoni? No, un 'selfie'.

El propietari de la botiga, que en el moment del robatori es trobava a la part del magatzem, va penjar a les xarxes socials les imatges captades per una de les càmeres de seguretat del local. Danielle Saxton, la jove que havia entrat a la botiga de Williams per robar, va tenir la mateixa idea, per raons ben diferents. Ell va fer servir la xarxa per fer una denúncia. Ella, per presumir de roba nova. Va ser justament aquest 'selfie', on es veu Saxton amb una amiga vestint una de les peces robades, la que va fer que alguns usuaris arribessin a la conclusió que la roba era robada.

Això va fer que, dies després del furt, la jove rebés una visita de la policia a casa seva. La van enxampar amb totes les peces que havia robat. Un robatori amb final ràpid, gràcies a les xarxes. En declaracions a WSILTV, un canal de televisió local, el cap de la policia del comtat, Shawn Talluto, advertia els lladres de les conseqüències de publicitar els seus actes a les xarxes: "Un cop penjat es pot convertir en viral i acaba sent vist arreu del món".

stats