Michael Jackson continua viu al correu brossa

Un informe emès per la companyia de seguretat informatica Kaspersky assenyala PayPal, eBay, Habbo, Facebook i el Banco Santander com les cinc organitzacions que van rebre més intents de suplantació via correu electrònic al juny

Efe
1 min

MADRIDMés de dos anys després de la mort de Michael Jackson, es continuen enviant correus brossa –popularment coneguts com a spam– en què s'assegura que el "rei del pop" és viu, segons un informe que ha publicat aquest dimarts la multinacional de seguretat informàtica Kaspersky.

En un estudi sobre spam fet al juny, la companyia va detectar que encara s'envien correus amb conceptes com “Atenció, Michael Jackson és viu! Hem trobat proves que demostren que no ha mort”.

Els missatges inclouen en el cos del text enllaços que remeten a llocs web amb programari maliciós –malware-, que permeten la intromissió de pirates informàtics als ordinadors dels usuaris, i que poden accedir a tota la seva informació.

L'informe de Kaspersky también assenyala PayPal, eBay, Habbo, Facebook i el Banco Santander com les cinc organitzacions que van rebre més intents de suplantació via correu electrònic, per tal d'accedir a les dades dels usuaris, una activitat que es coneix com a phishing.

stats