tecnologia
Mèdia 05/09/2011

Apple força la retirada d'una tauleta electrònica de Samsung de la fira IFA de Berlín

Un tribunal alemany ha tornat a donar la raó a la companyia de la poma en la seva lluita de patents amb l'empresa sud-coreana

Agències
1 min
La tauleta electrònica Galaxy Tab 7.7 de Samsung, durant la fira d'electrònica de consum IFA a Berlín / EFE

BerlínSamsung ha hagut de retirar la seva última tauleta electrònica de la fira IFA de Berlín, després que un tribunal alemany hagi tornat a donar la raó a Apple en la seva lluita de patents amb l'empresa sud-coreana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El passat 2 de setembre, un tribunal alemany va tornar a emetre una sentència a favor d'Apple i va decidir prohibir a Alemanya la comercialització i la promoció del Galaxy Tab 7.7, una novetat presentada a la fira d'electrònica de consum IFA de Berlín.

Un portaveu de la companyia sud-coreana va emetre un comunicat el mateix dia assegurant que respectarien la decisió judicial i no tornarien a mostrar el dispositiu a la fira. No obstant, la companyia va expressar el seu rebuig a la sentència, de la qual creuen que “limita seriosament l'elecció dels consumidors a Alemanya”. La sud-coreana ja ha anunciat que emprendrà les mesures legals necessaris per defensar els seus drets de propietat intel·lectual.

Aquest és el segon cop judicial en contra la tauleta electrònica de Samsumg a Alemnaya, i un capítol més de la lluita de patents que enfronta les dues companyies des fa mesos.

La sentència, que afecta només a territori alemany, suposa la retirada d'una de les principals novetats de Samsung de la fira d'electrònica de Berlín, que finalitza el dia 7, després que el mateix tribunal suspengués la venda del Galaxy Tab 10.1 el mes passat.

stats