TRANSPORT PÚBLIC
Crònica 12/01/2012

Una reunió acaba amb la web de rebaixes a la T-10

Ara
1 min
La pàgina web havia obtingut un èxit de visites i vendes.

BARCELONALa web Promobilletes.com, ideada per dos enginyers de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per vendre targetes de transport T-10 a preu reduït, va deixar de funcionar ahir després d'una reunió que van mantenir tots dos promotors amb els responsables de l'Autoritat Metropolitana del Transport (ATM).

Fonts de l'ATM van confirmar que els dos enginyers, Daniel Martínez i Guillem Mateos, s'havien reunit amb els representants de l'organisme responsable del transport metropolità, però es van negar a explicar el contingut de la reunió. També s'hi van negar, en una trucada de l'ARA, els impulsors de la web. A la pàgina d'internet s'hi podia llegir ahir al vespre: "Estem resolent uns temes. Treballem per tornar a estar amb vosaltres aviat. Des d'ara mateix, gràcies per la vostra comprensió". La web oferia fins ahir al matí les targetes integrades de transport T-10 a preus rebaixats, fins i tot amb un 50% de descompte, perquè buscava patrocinadors que inclouen publicitat en enviar-les als usuaris que les compren.

Quan va descobrir el portal, l'ATM va convocar els responsables a una reunió i va anunciar que estava estudiant la legalitat de la iniciativa. Els enginyers, per la seva banda, defensaven que la iniciativa no incomplia la normativa i que s'ajustava completament a la legalitat vigent.

stats