Música

El cantant d''Iron Maiden' té càncer de llengua

El cantant Bruce Dickinson ja ha començat el tractament i el pronòstic és favorable; s'espera la seva recuperació total a finals de maig

El vocalista del grup Iron Maiden, Bruce Dickinson, pateix càncer de llengua, segons ha anunciat la banda britànica en un comunicat difós a través del seu perfil oficial de Facebook. "Just després de Nadal, Bruce Dickinson va visitar el seu metge per una revisió rutinària. Això el va portar a unes proves i biòpsies que van revelar un petit tumor cancerigen a la part posterior de la llengua", explica el comunicat del grup.

Dickinson ja s'ha sotmès al primer tractament de quimioteràpia i radioteràpia, que ha durat set setmanes. Segons la banda, el tumor va ser detectat en les primeres fases, de manera que el pronòstic és extremament favorable. Tant és així que els metges esperen que la recuperació del cantant sigui completa a finals de maig. Tot i això, passaran uns mesos abans que Dickinson recuperi del tot el seu estat de salut.

El text enviat per la banda conclou amb una petició de "paciència, comprensió i respecte per la privacitat de Bruce i la seva família, fins que puguem actualitzar la informació a finals de maig. Ell ho està fent molt bé i tots som molt positius".